058 – 201 1980 receptie@dekanselarij.nl
Kasteel Tuin   De Kanselarij Leeuwarden Featured

Sponsor Programma | de Bloemetjes Buiten Zetten | de Kanselarij Leeuwarden

print

Ontwerp Kasteeltuin de Kanselarij

We hebben eindelijk een prachtig ontwerp voor de realisatie van de Kasteeltuin van de Kanselarij te Leeuwarden. Deze is ontworpen door Studenten van het Nordwin College. Dit is de eerste stap in het Sponsorprogramma ‘ We willen graag de Bloemetjes buiten Zetten’

De volgende Dames van het Nordwin College zijn verantwoordelijk voor het ontwerp

  • Baukje, Miranda, Iris, Selina en Marit uit LPA4.2 van het Nordwin College te Leeuwarden

Voorwoord van deze Dames

Voor het vak Regio-leren hebben wij de opdracht gekregen om een project uit te voeren. Hierbij hebben wij gezocht naar een uitdagend project wat ons wel aanspreekt. Wij hebben voor deze opdracht gekozen, omdat het ons interessant leek om een tuin te ontwerpen en wij graag wilden leren hoe dit in zijn werk gaat en hoe je een professionele plattegrond maakt. In dit verslag lichten wij verder toe wat voor project het is en wat we hiervoor hebben gedaan. We willen de Kanselarij (Marcel Severein) en Frank Berends bedanken voor de hulp die we nodig hadden voor het voltooien van dit project.

>Download hier de Volledige Essay<<

Een Impressie

Ontwerpen is stap 1. Sponsor-programma is stap 2.

De volgende stap in dit proces, is het mobiliseren van Sponsoren om deze Gemeenschappelijke Partner binnentuin van de Kanselarij te kunnen realiseren.

Samenwerken

De Kanselarij heeft de afgelopen jaren met succes een laagdrempelig, servicegericht &  neutraal samenwerkingsplatform geboden om verschillende partijen te kunnen faciliteren in hun gemeenschappelijk doel.  Graag willen wij u dan ook betrekken in het realiseren van de plannen van de Nieuwe Kasteel Tuin.

Zoals Bever Quote:

Niet iedereen is een Buitenmens. Maar niemand is een Binnenmens

Binnenkort zullen we u op de hoogte stellen van ons Promotie Sponsor pakket