Slauerhoff ‘dicht’ het zitgemak in de Kanselarij – De Kanselarij
058 – 201 1980 receptie@dekanselarij.nl
Slauerhoff Meubels

Slauerhoff ‘dicht’ het zitgemak in de Kanselarij

print

Slauerhoff Interieurs

De Kanselarij is trots op het feit dat we onze interne aankleding kunnen betrekken bij een lokale partij genaamd Slauerhoff Interieurs. Hedendaags is het een mooi gedachte goed om direct omliggende bedrijven c.q. buren van de Kanselarij te betrekken bij de ontwikkelingen en groei van de Kanselarij.

Hoff Leverancier zonder Slauer

Imko Molenbuur, eigenaar van Slauerhoff, weet als geen ander een warm & persoonlijke band te creëren als adviseur voor de aankleding van lounge- & werkruimtes in de Kanselarij.

 

Lokaal Samenwerken

Door deze zeer lokale samenwerking ontstaat een Gunfactor waar beide partijen profijt van hebben. De Kanselarij promoot Slauerhoff als men complimenten maakt over het interieur en wederzijds zijn wij een externe showroom.

Interieur in de Kanselarij

Hedendaags kunt u genieten van meerdere Lounge Meubelen in de Lobby en werkplekken alom in de Kanselarij. Hier wordt gretig gebruik van gemaakt en geeft een ontspannen en verbindende sfeer.

Tevens heeft Slauerhoff de Stilte Ruimte geheel ingericht die Rust & Eenvoud uitstraalt waar men in een ontspannen werksfeer goed geconcentreerd kan werken.


Slauerhoff Interieurs | Voorstreek 24-28 | 8911 JP Leeuwarden | www.slauerhoffinterieurs.nl