Vernieuwde Project Zolder de Kanselarij | Verbouwing zomer 2017 – De Kanselarij
058 – 201 1980 receptie@dekanselarij.nl
Featured Zolder

Vernieuwde Project Zolder de Kanselarij | Verbouwing zomer 2017

print

We gaan de Project Zolder aanpakken in de zomer van 2017 in de Kanselarij

De Kanselarij is nu meer dan twee jaar actief. We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze huidige aangesloten partners op het huidige platform dat we nu bieden en de professionele progressie en laagdrempelige service waar we continu aan werken.

Innovaties van de Kanselarij

In 2015 zijn we begonnen met niets. Van alle aangesloten partners hebben we veel meubilair mogen ontvangen om een vliegende start te kunnen maken met ons huidige concept.

Mocht u als frequente of tijdelijke bezoeker de Kanselarij bezocht hebben in 2016? Dan zal het u niet ontgaan zijn dat we vaak na iedere vakantie of studie periode bepaalde zaken positief en professioneel hebben vernieuwd. We blijven innoveren…

De Kanselarij maakt speelruimte voor innovatie en het nieuwe samenwerken

De Kanselarij maakt werkelijk ruimte vrij voor het nieuwe denken en samenwerken. Wij staan open voor de ontwikkelingen die hedendaags centraal staan. De Kanselarij speelt daarop in, door een Flexibele en zeer professionele ruimte aan te bieden.

Ruimtes waar u op uw gemak en van alle voorzieningen uw cases in groepsverband kunt aanpakken en oplossen.

 

Venture Room

Een met glazenwand afgesloten ruimte om brainstorm sessies te houden met alle gemakken voorzien. Een inspirerende ruimte waar doelstellingen behaald kunnen worden. De Kanselarij biedt u de nodige handgrepen zoals beschrijfbare wanden en modulaire meubels.

 

Projectruimte

Projectruimte om in kleine groepen geconcentreerd aan de slag te gaan, maar ook korte lijnen te houden met andere geallieerde groepen te communiceren op de zelfde werkvloer. Comfortabele werkplekken in een ontspannen sfeer waar je ongestoord aan de slag kunt gaan.

 

Realisatie & oplevering data

www.horecawerfnoordnederland.nl

www.horecawerfnoordnederland.nl

In samenwerking met Horecawerf Noord Nederland gaan we aankomende zomervakantie dit project realiseren. Het is de bedoeling dat we per 04 september 2017 deze ruimtes gebruiksklaar hebben en we onze partners kunnen bedienen van deze inspirerende ruimtes.