Plus Nauta Evenement | November 2016 – De Kanselarij
058 – 201 1980 receptie@dekanselarij.nl
Featured Nauta

Plus Nauta Evenement | November 2016

print

Samen kansen creëren

Een mooie samenwerking tussen Campagne Creator PlusNauta & Friesland College Hotelschool om bestaande bedrijven uit hun omgeving te onttrekken onder het genot van een actieve arbeid, samen een 5 gangen diner te realiseren met mensen die buiten de arbeidsmarkt staan en daarna deze samen te nuttigen.

Doel

Groepen van 10 personen onder begeleiding van een Meester Chef van Friesland College Hotelschool een Volwaardige Chef Brigade te realiseren uit een mix van Werkzoekende & CEO’s van gerenommeerde bedrijven samen te stellen. Door deze toegewezen en actieve setting is ieder mens een  een radertje van het grote geheel.

Ieder kreeg een eigen taak en opdracht en door deze samenwerking werd ieder uit zijn schulp getrokken. Of je nu CEO bent of werkloos, door samen te werken ontstond er een interesse platform waar ieder gelijk was en een klankbord kreeg.

Er werd genoten van het diner en er werd een voorwoord gesproken door de SVH meesterkok Albert Kooy,  van Wannee – Restaurant – van de Stenden Hogere Hotel School.